Numele societății: S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L.

Adresa: Com: Horea Sat: Patrusesti Nr 616 Jud: Alba

Cod fiscal: RO 36391775

Număr din registrul comerțului: J1/693/2016

 

Termeni și condiții de utilizare a website-ului www.dobratotal.ro.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. pune la dispoziție informațiile din acest website în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil că la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi că urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest website. S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. nu garantează în niciun fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest website. S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui website și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe website.

S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate în scop informativ și sunt considerate că fiind utile. S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest website, o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest website, sunt furnizate în scop de informare generală nefiind însoțite de niciun fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

S.C. DOBRA TOTAL SRL S.R.L. își rezervă dreptul de a schimbă termenii, condițiile și politicile în orice moment. fără a anunță în prealabil. Prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.